Έρευνα σε 26.000 ανθρώπους: Οι πιο σεξουαλικά ικανοποιημένες χώρες στον κόσμο

Ο βαθμός ευχαρίστησης στο σεξ φαίνεται πώς έχει να κάνει (και) με την εθνικότητά μας. Σε ποια χώρα ζουν οι πιο σεξουαλικά ικανοποιημένοι άνθρωποι στον κόσμο και ποια θέση καταλαμβάνουν οι Έλληνες ανάμεσα στους πρωταθλητές της ερωτικής απόλαυσης;

Η Durex διενήργησε μία παγκόσμια έρευνα σε δείγμα 26.000 ανθρώπων ηλικίας 16 ετών και άνω για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μόνο το 44% των ανθρώπων είναι απολύτως ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή.

Ποιοι όμως έχουν περισσότερες πιθανότητες να συμπεριληφθούν σε αυτό το 44% Οι άνθρωποι που είναι σε καλή ψυχολογική και σωματική υγεία, δεν έχουν άγχος, κάνουν συχνά σεξ και αρέσκονται στα προκαταρκτικά παιχνίδια.

Σύμφωνα με την Durex "Ένας παράγοντας κλειδί της σεξουαλικής ικανοποίησης είναι ο οργασμός, αλλά μόνο το 48% των ερωτηθέντων απάντησε ότι έρχεται συχνά σε οργασμό. Οι άνδρες έχουν συχνούς οργασμούς σε διπλάσιο ποσοστό από ό,τι οι γυναίκες (64%).
Όπως μπορείτε πάντως να δείτε στην παρακάτω λίστα των χωρών με τους πιο σεξουαλικά ικανοποιημένους ανθρώπους στον κόσμο, οι Έλληνες δεν τα πάμε κι άσχημα.

 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

1. Ελβετία
2. Ισπανία
3. Ιταλία
4. Βραζιλία
5. Ελλάδα
6. Ολλανδία
7. Μεξικό
8. Ινδία
9. Αυστραλία
10. Νιγηρία
11. Γερμανία
12. Κίνα

Το άρθρο ειναι αναδημοσίευση από indepedent.org όπου κάνει μια περίληψη του άρθρου από το alternet.orgπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons