Κάμερα καταγράφει 22χρονη να δηλητηριάζει τις συμφοιτήτριες της

Η συγκατοίκηση δεν είναι εύκολη υπόθεση και ειδικά όταν φεύγει κάποιος για σπουδές ίσως και να πρέπει να μείνει μαζί με άτομα που δεν ξέρει καλά.

Η ζωή όμως συχνά ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία. Προβλήματα όπως το ποιος θα καθαρίσει το μπάνιο ή ποιος θα πετάξει τα σκουπίδια είναι λογικό να προκύψουν, αλλά τι συμβαίνει όταν κινδυνεύει η ίδια σου η ζωή;

Αυτό συνέβη σε μια ομάδα κοριτσιών που άρχισαν να σπουδάζουν σε ένα πανεπιστήμιο στη Βόρεια Καρολίνα και κατέληξαν να μένουν με μία άλλη κοπέλα που ήταν περίεργη. Η συμπεριφορά της ήταν μάλιστα τόσο παράξενη που αποφάσισαν να βάλουν μια κρυφή κάμερα επειδή πραγματικά ανησυχούσαν ότι κάτι κακό μπορεί να συμβαίνει.

Αυτό που ανακάλυψαν όμως δεν θα μπορούσαν ποτέ να το είχαν φανταστεί. Η «τρελή συγκάτοικος» της δηλητηρίαζε σιγά σιγά, ψεκάζοντας και ρίχνοντας καθαριστικό σπρέι για τα τζάμια μέσα στα φαγητά που έβρισκε στο ψυγείο.

Η Hayley King, 22 χρονών συνελήφθη και κατηγορείται με κακούργημα τρίτου βαθμού, κάτι το οποίο σημαίνει ότι αντιμετωπίζει μέχρι και 20 χρόνια στη φυλακή εάν κριθεί ένοχη.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η «συγκάτοικος από την κόλαση» έχει παραδεχθεί ότι έριχνε καθαριστικό στα φαγητά, αλλά και ότι ... τα έφτυνε.

Μία από τις κοπέλες που έπεσε θύμα του δηλητηριασμού, δηλώνει σχετικά:

«Αναγκάστηκα να αφήσω ένα από τα μαθήματα μου, επειδή η προσοχή μου είχε αποσπαστεί από όλα όσα συνέβαιναν. Αυτό (ότι η King της δηλητηρίαζε δηλαδή) όχι μόνο με επηρέασε σωματικά, καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσω τις συνέπειες του συμβάντος, αλλά και ψυχολογικά λόγω του άγχους που μου προκάλεσε.»

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

wistv.com - Columbia, South Carolina

Αναδημοσίευση από την huffingtonpost.grπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons