Τραγωδία χωρίς τέλος: Ξεψύχησε μετά το μνημόσυνο του 22χρονου γιου του που είχε πεθάνει στα ΚΤΕΛ

Όπως αναφέρει το cretalive.gr μέσα σε διάστημα λίγων ημερών μια οικογένεια από την Κρήτη βίωσε τον ξαφνικό χαμό του 22χρονου γιου, με τον πατέρα να αφήνει την τελευταία του πνοή μετά την τέλεση του μνημοσύνου του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα Ο άτυχος νέος, φοιτητής των ΤΕΙ Πάτρας, υπέστη ανακοπή καρδιάς και ξεψύχησε μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο από την αχαϊκή πρωτεύουσα προς την Αθήνα, λίγο πριν φτάσει στον σταθμό του Κηφισού.

Το Σάββατο (02/05) λίγη ώρα μετά το 40ημερο μνημόσυνο του 22χρονου, ήρθε το δεύτερο "χτύπημα". Ο 55χρονος πατέρας υπέστη έμφραγμα την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε περιοχή του Ηρακλείου. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο αλλά ο οργανισμός του δεν άντεξε...

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

Πληροφορίες από cretalive.gr

Tags: 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons