Προφυλακιστέος ο 22χρονος "δράκος του Facebook" και γόνος γνωστής οικογένειας

Στη φυλακή οδηγείται ο 22χρονος, γόνος γνωστής εύπορης οικογένειας των Αθηνών, κατηγορούμενος για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.Το δικαστικό συμβούλιο έλυσε τη διαφωνία που είχε ανακύψει μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση ή όχι του νεαρού.

Ο δικαστικός λειτουργός πάντως, είχε την άποψη ότι ο 22χρονος θα πρέπει να τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής από την απολογία του κατηγορουμένου σχημάτισε την άποψη ότι ο 22χρονος δεν είχε αντιληφθεί ότι τα θύματά του ήταν ανήλικες.
Σε βάρος του κατηγορούμενου ασκήθηκε ποινική δίωξη για παραβάσεις διατάξεων των άρθρων 348Α Π.Κ. «Πορνογραφία Ανηλίκων», 348Γ Π.Κ. «Πορνογραφικές Αναπαραστάσεις Ανηλίκων», πράξεις τελεσθείσες μέσω διαδικτύου.
Η υπόθεση ήρθε στο φως ύστερα από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία οδήγησε στη σύλληψη πριν δύο εβδομάδες του 22χρονου γόνου εύπορης οικογένειας, η οποία ασχολείται με εμπόριο αθλητικών ειδών.

Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έφτασε στα ίχνη του νεαρού τον οποίο αποκαλούν «δράκο» του Facebook πριν από περίπου 15 ημέρες και στη κατοχή του βρέθηκαν εκατοντάδες βίντεο παιδικής πορνογραφίας , τα οποία κατασχέθηκαν. Σύμφωνα με την κατηγορία, μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, ο 22χρονος δημιουργούσε βίντεο πορνογραφίας με ανήλικες κοπέλες. Ο νεαρός φέρεται να λειτουργούσε βάση σχεδίου καθώς, όπως λένε οι αρχές, αρχικά γίνονταν «φίλος» με τα ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 έως 15 ετών και στη συνέχεια υπέκλεπτε τις φωτογραφίες που εκείνες είχαν <ανεβάσει> στο προφίλ τους.

Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει πως ο κατηγορούμενος έκανε μοντάζ και τοποθετούσε τα πρόσωπα των ανήλικων κοριτσιών πάνω σε αυτά πρωταγωνιστριών πορνό, δημιουργώντας έτσι βίντεο παιδικής πορνογραφίας.

Μάλιστα, φέρεται να εκβίαζε τα θύματα του ότι θα διαρρεύσει τα βίντεο στο οικογενειακό και φιλικό τους περίγυρο. Σύμφωνα μάλιστα με τις αρχές, έπειθε τα ανήλικα κορίτσια να προβαίνουν διαδικτυακά, σε ακατονόμαστες πράξεις με ερωτικά παιχνίδια και ο ίδιος κατέγραφε τα πάντα.

Είναι χαρακτηριστικό πως για ένα και μόνο 14χρονο κορίτσι, είχε καταγράψει 14 βίντεο, σκηνοθετώντας ερωτική ταινία μιας ώρας.

 



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons