200 άγνωστοι συνόδευσαν το αγνώστων στοιχείων 6 εβδομάδων βρέφος στην τελευταία του κατοικία

200 άγνωστοι συνόδευσαν το αγνώστων στοιχείων 6 εβδομάδων βρέφος στην τελευταία του κατοικία
Είχε βρεθεί νεκρό κοντά στο Νεκροταφείο του Εδιμβούργου

Περισσότεροι από 200 κάτοικοι του Εδιμβούργου παρακολούθησαν την κηδεία ενός βρέφους αγνώστων στοιχείων του οποίου η σωρός βρέθηκε τυλιγμενο με μία κουβέρτα σε ένα δρομάκι της πόλης.
Εφεραν αρκουδάκια, μπαλόνια, λευκά τριαντάφυλλα για αυτό το άτυχο παιδάκι που βρισκόταν στο λευκό φέρετρο.
Το βρέφος βρέθηκε τυλιγμένο με μία κουβέρτα τον Ιούλιο του 2013, ενώ ακόμη η αστνομία δεν μπορεί να εντοπίσει τη μητέρα του.
Η αστυνομία αναφέρει ότι το παιδί φαινόταν καλοταϊσμένο και προσεγμένο και πιθανολογούν ότι η μητέρα του το άφησε με την ελπίδα να έχει μία καλύτερη τύχη.
Οι ντετέκτιβς αναφέρουν ότι η κουβέρτα με την οποία ήταν τυλιγμένο είχε πωλήσει όλα κι όλα 70 κομμάτια στην πόλη και παρ΄ όλα αυτά δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τη μητέρα.
Η αστυνομία μοίρασε χαρτιά στους παρεβρισκόμενους ενημερώνοντας ότι εξακολουθούν να ψάχνουν τη μητέρα ενώ στον τάφο του μικρού έγραψαν "Το μωρό είναι γνωστό στο Θεό. Ενας πολύτιμος μικρός άγγελος"

Η αναγγελία της ταφής κινητοποίησε τον κόσμο της πόλης και πήγαν στο νεκροταφείο για να συνοδεύσουν το βρέφος

Mourners attend funeral of baby found wrapped in blanket in Edinburgh

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons