Αιτήσεις για επικουρικούς γιατρούς μέχρι και τις 14 Μαΐου

Έως και τις 14 Μαΐου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις 15 επικουρικών γιατρών σε νοσοκομεία και δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας του ΠΕΔΥ, σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του υπουργείου Υγείας.
Οι επικουρικοί γιατροί θα υπογράψουν συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου δωδεκάμηνης διάρκειας, ενώ η πρόσληψή τους θα γίνει μέσω των διαδικασιών που καθορίζονται από τον νόμο.

Οι θέσεις αφορούν κυρίως νοσηλευτικά ιδρύματα της περιφέρειας, καθώς και τα νοσοκομεία Αγλαΐα Κυριακού και Παπανικολάου και διάφορες ειδικότητες όπως παθολογία, αναισθησιολογία, καρδιολογία, πνευμονολογία, παιδιατρική κ.α.

Σύμφωνα με το Ν. 3868/10 οι επικουρικοί γιατροί κατά τον χρόνο απασχόλησής τους για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών θα είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Ο χρόνος κατά τον οποίο υπηρετεί ο γιατρός ως επικουρικός προσμετράται ως προϋπηρεσία στις κρίσεις για την κατάληψη θέσεων γιατρών ΕΣΥ, καθώς και σε περαιτέρω εξέλιξή του στο ΕΣΥ.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons