11o Athens Digital Arts Festival | Closing Day

Το 11ο Athens Digital Arts Festival κλείνει την αυλαία του και σας περιμένει αύριο για να γιορτάσουμε όλοι μαζί μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση που θα κορυφωθεί με την πρεμιέρα του Nicolas Bernier στην Ελλάδα.

Το φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του στις 10.00 με τις εκθέσεις στον 4ο και 5ο όροφο της Διπλαρείου Σχολής ενώ στις 11.00 ακολουθούν καινοτόμα εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους.

Επιπλέον, στην αίθουσα προβολών παρακολουθούμε το φετινό πρόγραμμα Video Αrt & Animation καθώς και τα δύο προσκεκλημένα διεθνή φεστιβάλ MADATAC και VIDEONALE.

Ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και η Κατερίνα Γκουτζιούλη θα σας υποδεχτούν στις 18.00 για να σας ξεναγήσουν στον εκθεσιακό χώρο.

Στις 20.00 θα κατέβουμε στο ισόγειο για να παρακολουθήσουμε την οπτικοακουστική performance των Jannis Anastasakis και Deniz Angelaki και στη συνέχεια θα απολαύσουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον πολυβραβευμένο Nicolas Bernier και την performance frequencies (synthetic variations) με στόχο να «ακούσουμε» το φως και να «δούμε» τον ήχο.

Το 11ο Athens Digital Arts Festival θα ολοκληρωθεί με το closing party με τον Bad Spenser από τους Yes it does! Sure it does! στα decks μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Στο closing day, το Athens Digital Arts Festival και το VICE με την είσοδο σας, σας κερνάει το πρώτο σας ποτό.

Να είστε όλοι εκεί !

*/ Το βραδινό πρόγραμμα της Κυριακής γίνεται σε συνεργασία με το VICE.

*/ 11o Athens Digital Arts Festival | 21 – 24 Μαΐου 2015
Ιστορικό κέντρο της Αθήνας
Κεντρικός χώρος:

Ε.Β.Ε. – Διπλάρειος Σχολή, Πλατεία Θεάτρου 3, 10552, Αθήνα
Εξωτερικοί χώροι:
Πλατεία Θεάτρου / Πλατεία Μοναστηρακίου / Πλατεία Αγίας Ειρήνης
www.adaf.gr | #ADAF2015



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons