Αυτές είναι οι 10 καλύτερες παραλίες στην Ελλαδα

Το αμερικανικό σάιτ therichest.com που αναδεικνύει τα 10 καλύτερα ή τα 10 χειρότερα κάνει αφιέρωμα στις 10 πιο όμορφες παραλίες στην Ελλάδα.

Στο αφιέρωμα που έκανε, σημειώνει ότι η χώρα μας έχει αμέτρητες παραλίες και αποτελεί δύσκολη υπόθεση να επιλέξεις μόνο 10 από αυτές.

Δείτε παρακάτω την λίστα με τις 10 καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα, όπου ξεχωρίζουν με βάση κάποια μοναδικά τους χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

1. Σαρακήνικο – Μήλος  

2. Ναυάγιο – Ζάκυνθος  

3. Κόκκινη Παραλία - Σαντορίνη  

4. Ελαφονήσι – Κρήτη  

5. Πλατύς Γιαλός – Μύκονος  

6. Περίσσα – Σαντορίνη  

 

7. Μάταλα – Κρήτη  

8. Μύρτος – Κεφαλονιά  

9. Βουτούμι – Αντίπαξοι  

 

10. Πλάκα – Νάξος

Tags: 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons