Περισσότεροι από 100 οι συλληφθέντες διαδηλωτές στη Νέα Υόρκη

Περισσότερους 100 διαδηλωτές συνέλλαβε η αστυνομία της Νέας Υόρκης. Χιλιάδες διαδηλωτές μαζεύτηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της Νέας Υόρκης για να διαδηλώσουν για έναν ακόμη θάνατο αφροαμερικανού που οφειλόταν στην αστυνομική βία. Ο νεκρός λεγόταν Freddie Gray και υπέκυψε στα τραύματά που είχε στη σπονδυλική του στήλη και τα οποία προκλήθηκαν κατά τη σύλληψή του στη Βαλτιμόρη.

Οι διαδηλωτές της Νέας Υόρκης συγκεντρώθηκαν στη Union Square στο Μανχάταν, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα συμπαράστασης που έγινε μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Διαδηλώσεις έγιναν και στη Βοστώνη και στην Ουάσιγκτον ενώ σιγοβράζει η οργή για τις φυλετικές διακρίσεις στις ΗΠΑ και την αστυνομική βία.

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons