Δ. Στρατούλης: Καμία μείωση στις συντάξεις, παρά την εμμονή των δανειστών (Video)

«Ανέστειλα τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος ώστε να μην υπάρξει καμία μείωση στις συντάξεις» δήλωσε ο υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης διαβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μειωθούν περαιτέρω ούτε οι κύριες, ούτε οι επικουρικές συντάξεις. Διευκρίνισε επίσης ότι «δεν μπορούμε να το περάσουμε ως τροπολογία γιατί αυτή τη στιγμή θα κατατεθεί το ν/σ για τη βία στο ποδόσφαιρο και με βάση συντάγματος δεν μπορεί να μπει εκεί, αλλά θα γίνει και το διευκρίνισε και ο πρωθυπουργός».

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" ο υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης διαβεβαίωσε ότι"δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν επώδυνοι συμβιβασμοί", επαναλαμβάνοντας τις "κόκκινες γραμμές" της κυβέρνησης.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons