Πανούσης: Μόνο αν ζητήσει συγγνώμη o Σάββας Ξηρός θα αποφυλακιστεί

Σε συνέντευξη του στην αγορά ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης μεταξύ άλλων τονίζει πως την διαφωνία του με το ενδεχόμενο διεξαγωγής εκλογών ή δημοψηφίσματος εκτός αν "ο κ. Τσίπρας σκέφτεται να κάνει μια αναδιάταξη του συνολικού πολιτικού σκηνικού".

Ο Γιάννης Πανούσης σημειώνει ότι "Οι εκλογές θα είχαν νόημα αν άλλαζε το πολιτικό σκηνικό της χώρας, διότι εκλογές συνήθως ζητά η αντιπολίτευση, όχι η κυβέρνηση. Δεν έχω ξαναδεί κυβέρνηση να λέει "θέλω να κάνω εκλογές" όταν μάλιστα έχει 149 βουλευτές. Η αντιπολίτευση δεν θέλει εκλογές διότι βρίσκεται σε κακή κατάσταση" 

Σχετικά με την υπόθεση του Σάββα Ξηρού ο κ. Πανούσης θέτει ως προϋπόθεση για την αποφυλάκισή του να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων.
 
Όσον αφορά το αν πρέπει να αυτονομηθεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο αναπληρωτής υπουργός λέει ότι πρέπει να υπάρχει ένα ενιαίο υπουργείο. "Χρειάζεται γενική αναδιάταξη όλου του μοντέλου που έχει κάνει η κυβέρνηση" λέει. 
 
Για το ποια θα είναι στάση της αστυνομίας ο κ. Πανούσης απαντά: "Θέλει ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, να δώσεις το μήνυμα της ήπιας διαχείρισης, αλλά να μη θεωρήσει κάποιος ότι έχει υποχωρήσει η Δημοκρατία ή η αστυνομία. Δεν μπορεί να υποχωρεί η Δημοκρατία".

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons