Μια υπενθύμιση τι ελέγχει ο Λ.Μπόμπολας που συνελήφθη για φοροδιαφυγή

 Λεωνίδας Μπόμπολας είναι Πολιτικός Μηχανικός και αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 1988. Από το 1988 έως το 1992 ορίστηκε Τεχνικός Διευθυντής μεγάλων έργων υποδομής στην εταιρία ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. 

Το 1992 ορίστηκε Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. και το 1994 Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας. 

Από το 1999, που έγινε η συγχώνευση της ΑΚΤΩΡ με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ και μέχρι σήμερα, είναι βασικός μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. (πρώην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ). 

Παράλληλα, είναι Διευθύνων Σύμβουλος, από την ίδρυσή της (1996) στην εταιρεία Αττική Οδός Α.Ε., Πρόεδρος του Δ.Σ. στην εταιρεία Αττικές Διαδρομές Α.Ε. (από το 1999), και Διευθύνων Σύμβουλος στα Αττικά Διόδια Α.Ε. (από το 2000). 

Επίσης είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ, Διευθύνων Σύμβουλος στην ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ και στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στην εταιρεία ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ και τέλος εκτελεί χρέη Προέδρου στην εταιρία ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. και Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρία HERHOF GmbH.

 

CDLxBZOWYAAjoIa

Αναδημοσίευση από το info-war.grπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons