Τραμπούκικη επίθεση με απειλή μαχαιριού στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας

Τραμπούκικη επίθεση πριν από λίγες ώρες στο δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας από μικροπωλητές που μετά την συγκέντρωση που είχαν, εισέβαλαν στο κτήριο φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να απειλήσουν με μαχαίρι τον αντιδήμαρχο  κ. Λάλο. 
 
Εδώ και αρκετές ημέρες και ενόψει της γιορτής της Πρωτομαγιάς, μερίδα μικροπωλητών διαμαρτύρεται για την έκδοση νέων αδειών από πλευράς δήμου αλλά και της αύξησης των τελών καθώς φέτος το πανηγύρι θα διαρκέσει περισσότερες μέρες από ότι συνήθως.

Με τα σχέδια του Δήμου αντιδρά μερίδα μικροπωλητών που με διαμαρτύρονται πλέον καθημερινά έξω από το Δημαρχείο, προκειμένου να εμποδίσουν την έκδοση νέων αδειών σε συναδέλφους τους.

Σήμερα, μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να εισβάλλουν στο δημαρχείο και να απειλήσουν με μαχαίρι τον κ. Λάλο, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ανανεώνοντας πλέον το ραντεβού τους για αύριο το πρωί.

Από την πλευρά του Δήμου, καταγγέλλεται η ανεξέλεγκτη εκμετάλλευση χώρων από «επιτήδειους που προσφέρουν χώρους για την τοποθέτηση εμπορικών πάγκων κατά τον εορτασμό». Ο δήμος, μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε επιστήσει την προσοχή στους επαγγελματίες, με ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως «μοναδικός αρμόδιος για τη χορήγηση νόμιμων αδειών είναι ο δήμος». 

Σε δελτίο Τύπου, ο Δήμος αναφέρει: 

«Την 18/02/2015 το Δ.Σ πήρε απόφαση για τα τέλη και τον τρόπο εορτασμού της Πρωτομαγιάς η οποία υπερψηφίστηκε από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων εκτός από ένα παρών. Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η διαδικασία χορήγησης αδειών για την τοποθέτηση πάγκων στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου βρίσκονται σε καθημερινή βάση μεσάζοντες των μικροπωλητών, οι οποίοι με λεκτική και σωματική βία, ακόμη και με εμφάνιση όπλων, προπηλακίζουν τη δημοτική αρχή και τους μικροπωλητές με σκοπό να τους εμποδίσουν να πάρουν άδεια.

Σήμερα, την τέταρτη μέρα της διαδικασίας αδειοδότησης, δε δίστασαν να εισβάλουν στο Δημαρχείο και επιδεικνύοντας απειλητικά με όπλα δημότες και υπαλλήλους κατέλαβαν το χώρο της εισόδου και της υπηρεσίας εσόδων. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των συμβάντων ήταν παρούσες αστυνομικές δυνάμεις, η στάση των οποίων προκαλεί ερωτηματικά. Η Δημοτική Αρχή δε θα υποκύψει σε αυτές τις πρακτικές εκβιασμού. Η Δημοτική Αρχή δηλώνει ότι θα υλοποιήσει με κάθε τρόπο τις αποφάσεις του Δ.Σ. Αυτή η πόλη ανήκει στους κατοίκους της και σε κανένα άλλο. Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων».

Αναδημοσίευση από stokokkino.gr



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons