Στοχοποίηση μαθητή από αστυνομικό

Ξαναχτύπησε ο αστυνομικός, που στις 30 Ιανουαρίου προσήγαγε αναίτια και διά της βίας 16χρονο μαθητή σε κεντρικό δρόμο των Σπάτων, με τη συνδρομή μάλιστα «αγανακτισμένου πολίτη», ο οποίος επιδόθηκε στον ξυλοδαρμό του ανηλίκου. Οπως είχε καταγγείλει ο πατέρας του μαθητή, Γιάννης Τούντας, στην «Εφ.Συν.» (3.2.2015, Νταήδες αστυνομικοί βιαιοπραγούν σε 16χρονο στα Σπάτα), ο αστυνομικός είχε στοχοποιήσει τον ανήλικο από τη συμμετοχή του στις μαθητικές καταλήψεις, απειλώντας τον χαρακτηριστικά τότε με τη φράση: «Θα σου κόψω τη μαγκιά σύρριζα. Δεν θα κάνεις τα Σπάτα Εξάρχεια».

Ο αστυνομικός ξαναχτύπησε την ημέρα του Πάσχα, γύρω στις 3 το μεσημέρι, όταν στάθμευσε το αυτοκίνητό του λίγο πιο κάτω από το σπίτι του μαθητή, περιμένοντάς τον να περάσει με έναν φίλο του από το σημείο. Και τότε -όπως καταγγέλλει στην «Εφ.Συν.» ο πατέρας του- τον ρώτησε αν του έλειψε και αν του πέρασαν οι μελανιές από τα χτυπήματα. Ο μαθητής ρώτησε τι θέλει και ο αστυνομικός απείλησε ότι θα τα πούνε αλλού, γιατί έχει και οικογένεια. Το περιστατικό έληξε με την παρέμβαση της μητέρας του φίλου του 16χρονου, που αντιλήφθηκε το περιστατικό. Ο αστυνομικός τότε είπε ότι σταμάτησε να χαιρετήσει τον μαθητή και στη συνέχεια έφυγε. Ολα αυτά συνέβησαν την ώρα που, σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφ.Συν.», βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ΕΔΕ για το πρώτο περιστατικό.

Για «πρακτικές που χρησιμοποιεί μαφιόζικη οργάνωση» κάνει λόγο ο πατέρας του μαθητή, τονίζοντας ότι «επειδή πρέπει να προστατέψουμε τα παιδιά μας από νέο Κορκονέα, είναι ανάγκη να σταματήσει άμεσα η ανοχή και η συγκάλυψη τέτοιων ενεργειών από ανθρώπους που υποτίθεται ότι μας προστατεύουν».

Πηγή: Γιάννης Μπασκάκης - Εφημερίδα των Συντακτών

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons