Δημ. Στρατούλης: Οι θεσμοί εξυπηρετούν τοκογλυφικά συμφέροντα

Για υποκριτική και ψεύτικη πίεση των εταίρων έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην ημερίδα «Η αξιοπρεπής εργασία των γυναικών προϋπόθεση για την ισότητα» που συνδιοργανώνουν το Τμήμα Φεμινιστικής πολιτικής /φύλου του ΣΥΡΙΖΑ και το Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ), τονίζοντας παράλληλα ότι οι θεσμοί εξυπηρετούν τοκογλυφικά συμφέροντα.

Σε σημερινό δημοσίευμα της Αυγής σημειώνεται ότι ο Δημ. Στρατούλης αναφερόμενος στο χθεσινό Eurogroup έκανε λόγο για ασφυκτική πίεση από τους θεσμούς ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση έδωσε ενημερότητα για να πιέσει και αυτή από την πλευρά της. Όπως σημείωσε, υπάρχει πίεση για πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει πρόωρη συνταξιοδότηση γυναικών στην Ελλάδα καθώς δεν τις συμφέρει.

Παράλληλα εξέφρασε τη δέσμευση του υπουργείο μετά τον Ιούνιο να περιορίσει τις ελαστικές μορφές απασχόλησης και να ενισχύσει την πλήρη εργασία. «Να καταργηθούν οι απάνθρωπες συνθήκες εργασίας όπως είναι η ενοικίαση εργαζομένων, Οι εργαζόμενοι είναι άνθρωποι δε γίνεται, να τους νοικιάσεις», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης.

Επίσης σημείωσε ότι θα καταργηθούν οι υπεργολαβίες δημοσίου τομέα, ενώ πρόσθεσε ότι ορισμένες θα μπορεί να τις αναλάβει ο ιδιωτικός τομέα. Ο Δημ. Στρατούλης ανέφερε παράλληλα ότι μέσω του ΣΕΠΕ θα γίνονται ειδικοί έλεγχοι όπου θα κρίνουν αν εφαρμόζονται οι νόμοι εργασιακών δικαιωμάτων όπως η πληρωμή.

 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons