Ο Τζήμερος καλεί τον λαό σε εξέγερση κατά της παρανοϊκής χούντας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Θάνος Τζήμερος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ξανά "χτυπά" όχι αυτή τη φορά παρομοιάζoντας τον Τσίπρα με τον Χίτλερ, ούτε ζητώντας από την Μέρκελ να τραβήξει την Πρίζα. Καλεί τον λαό σε εξέγερση απέναντι στην κυβέρνηση αποκαλώντας την μέσω  παραληρήματος ως "εγκληματίες του κοινού ποινικού κώδικα" και 'παρανοική χούντα".

Καιρός να περάσουμε δυναμικά στην αντίδραση. Αυτή η συμμορία δεν θα έχει καλό τέλος. Πριν την κατάρρευσή τους όμως και την παράδοσή τους στη χλεύη της ιστορίας - και στη Δικαιοσύνη - δεν θέλω να δω την κατάρρευση της χώρας μου. Οι αυτοδιοικητικοί άρχοντες με όποιον συνδυασμό και αν εξελέγησαν, πρέπει να περιφρουρήσουν τα χρήματα των πολιτών, που τους εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!! Και να είναι έτοιμοι να υποστούν τις συνέπειες. Να δούμε αν θα τολμήσουν οι εγκληματίες του κοινού ποινικού κώδικα που μας κυβερνούν να στείλουν στη φυλακή όλους τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες της χώρας. ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ στην παρανοϊκή χούντα των Σταλινικών. Τώρα!!!
 

Γράψου στο Newsletter του Carrefour και κέρδισε 200€πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons