Έξαλλοι οι φαρμακοποιοί με τον διοικητή του ΟΑΕΕ για τα ταμειακά διαθέσιμα

Θύελλα αντιδράσεων από τους φαρμακοποιούς αλλά και από τους άλλους παρόχους του ΕΟΠΥΥ προκαλεί η τοποθέτηση του διοικητή του ΟΑΕΕ κ. Τάσου Πετρόπουλου το πρωί του Σαββάτου, αναφορικά με τα ταμειακά διαθέσιμα.
Τη στιγμή λοιπόν που υπάρχει έντονο πρόβλημα ρευστότητας στον ΕΟΠΥΥ, με τα φαρμακεία ήδη στο κόκκινο και την φαρμακευτική περίθαλψη του ελληνικού λαού κυριολεκτικά στον αέρα, ο διοικητής του ΟΑΕΕ, δήλωσε ότι ενώ έχει στα ταμείο του ο οργανισμός 142 εκατομμύρια ευρώ αποθεματικό, προτιμά να τα βάλει στην τράπεζα για να εισπραξει όπως είπε τόκους 2,5% παρά να τα δώσει στον ΕΟΠΥΥ στον οποίο και χρωστά 400 εκατομμύρια!

Την έντονη αντίδρασή του στα λεγόμενα του κ. Πετρόπουλου εξέφρασε ήδη ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κώστας Λουράντος, χαρακτηρίζοντας την πράξη αυτή «ορισμό της τοκογλυφίας»:


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons