Μετακινήσεις «εξπρές» από το ΠΕΔΥ στα νοσοκομεία! Ποιοι αλλάζουν θέσεις

Άρον άρον μετακινήσεις προσωπικού από τις μονάδες του ΠΕΔΥ στα νοσοκομεία καταγγέλλουν πως γίνονται τα τελευταία 24ωρα οι εργαζόμενοι στο ΠΕΔΥ.Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Ε.Ο.Π.Υ.Υ νυν (Π.ΕΔ.Υ.) μιλά για «λαίλαπα μετακινήσεων που ξεκίνησε από την 3η και 4η ΔΥΠΕ στέλνοντας αθρόα προσωπικό στα Νοσοκομεία».
Όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι στο ΠΕΔΥ, την ώρα που η κυβέρνηση μιλά για στήριξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, αδειάζει τα πολυιατρεία του ΠΕΔΥ για να καλύψει τα κενά στα νοσοκομεία.
«Τότε γιατί ο υπουργός υγείας εξήγγειλε νέες προσλήψεις με σκοπό την επαναλειτουργία της ΠΦΥ;» αναρωτιέται η Ομοσπονδία.
Οι εργαζόμενοι μιλούν για ρουσφετολογικές μετακινήσεις χωρίς κανένα σχέδιο και οργάνωση: «Η προσωρινή μαζική και άναρχη μετακίνηση προσωπικού δεν είναι λύση . Οι όποιες μετακινήσεις γίνονται, πρέπει να είναι στοχευμένες , για να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες των Νοσοκομείων και όχι ανάγκες που προκύπτουν μετά από ρουσφετολογικές αποσπάσεις υπαλλήλων των Νοσοκομείων προς πάσα κατεύθυνση . Δεν μπορεί να χρησιμοποιείς εξειδικευμένο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα προσωπικό για να καλύψεις τις «τρύπες» άλλων Οργανισμών».
Φέρνουν μάλιστα και χαρακτηριστικά παραδείγματα: «Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η μετακίνησή 4 νοσηλευτριών από την ΜΥ ΠΕΔΥ Σερρών στο Κ.Ε.Φ.Ι.Α.Π Νιγρίτας (τριτοβάθμιου κέντρου που ανήκει στο Νοσοκομείο) η οποία υποχρεώνει το προσωπικό να διανύει καθημερινά 50χλμ (με δικά τους μέσα) και δίχως την πρόβλεψη Οδοιπορικών .

Ενώ την ίδια στιγμή η διοίκηση του Νοσοκομείου στο οποίο ανήκει το Κ.Ε.Φ.Ι.Α.Π (δέκα μέρες πριν) εγκρίνει τη μετακίνηση 2 Νοσηλευτριών σε κοντινό ΚΥ οι οποίες θα μπορούσαν να καλυφτούν από το ΠΕΔΥ Σερρών» αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Ε.Ο.Π.Υ.Υ νυν (Π.ΕΔ.Υ.).


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons