Πληροφορίες για εμπλοκή συζύγου γνωστής ηθοποιού σε κύκλωμα ηρωίνης

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στην εξάρθρωση κυκλώματος που διακινούσε ηρωίνη και άλλα ναρκωτικά στην Αττική.  Συγκεκριμένα, η αστυνομία συνέλαβε τρεις άνδρες, 51, 58 και 59 ετών, μετά από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας και σε συνεργασία με τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες της Αττικής. Η αξία των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν ανέχεται σε 300.000 ευρώ.

Στα σπίτια, αλλά και σε διάφορους αποθηκευτικούς χώρους που χρησιμοποιούσαν οι ύποπτοι, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από την αστυνομία:

18 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 4 κιλών και 584 γραμμαρίων.

8 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού βάρους 2 κιλών και 733 γραμμαρίων.

Λευκή σκόνη βάρους 9,2 γραμμαρίων.

Ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ.

Επίσης, κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερα κινητά τηλέφωνα και οκτώ κάρτες διαφόρων τηλεφωνικών συνδέσεων.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στο κύκλωμα φέρεται να εμπλέκεται κι ο σύζυγος ηθοποιού η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτική σειρά.

Κάνε εγγραφή στο newsletter στο Carrefour και κέρδισε 200€   

Πλατφόρμες, σανδάλια, canvas, flatforns από 9,90€ μόνο στο shoedeal.gr Το νέο e-outlet!  πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons