Έντεκα τραυματίες σε πρόσκρουση πλοίου στην Ηγουμενίτσα

Έντεκα επιβάτες, μεταξύ των οποίων και έξι παιδιά, τραυματίστηκαν το πρωί όταν το επιβατικό-οχηματαγωγό πλοίο «Ανω Χώρα ΙΙ» προσέκρουσε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

 Το ατύχημα συνέβη στις 10:45 το πρωί, όταν το οχηματαγωγό, με 187 επιβάτες, που ερχόταν από την Κέρκυρα, προσέκρουσε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας κατά την προσπάθεια πρόσδεσης.

Ζημιές έχουν υποστεί ένα λεωφορείο και πέντε ΙΧ, ενώ βλάβη είναι πιθανό να έχει υποστεί ο καταπέλτης. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, τα οχήματα που υπέστησαν ζημιές βρίσκονταν στον προβλήτα του λιμανιού, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρξε πιθανότατα κάποιο μηχανικό πρόβλημα στον καταπέλτη.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons