Λαφαζάνης σε Λοβέρδο: Είσαι "Πέμπτη Φάλαγγα"

«Πέμπτη φάλαγγα» και «συνυπεύθυνο, συναυτουργό, συνένοχο» για την σημερινή κατάσταση της χώρας χαρακτήρισε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Π. Λαφαζάνης, τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αν. Λοβέρδο, ο οποίος κατά την διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου έκανε σκληρή προσωπική επίθεση στον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

Παρότι η επίκαιρη ερώτησή του είχε να κάνει με την ενεργειακή πολιτική της χώρας η τοποθέτηση του Αν. Λοβέρδου ξέφυγε προς όλα τα ανοικτά θέματα της επικαιρότητας στοχοποιώντας προσωπικά τον Π. Λαφαζάνη για τις δηλώσεις του εναντίον της «Γερμανικής Ευρώπης». Τον χαρακτήρισε μάλιστα «μαχητή της δραχμής» κι «υποστηρικτή της ρήξης» υποστηρίζοντας ότι η στάση του βοηθά τα «κομπραδόρικα» συμφέροντα που επιθυμούν την δραχμή. «Αυτό το Σχέδιο Β δεν θα περάσει, θα το αποτρέψει ο λαός» ισχυρίστηκε σε υψηλούς τόνους ο πρώην μνημονιακός υπουργός.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στην στάση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης εναντίον των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου των μνημονιακών κυβερνήσεων, ενώ τον κατηγόρησε ότι με τις διαπραγματεύσεις για αγωγό μεταφοράς ρωσικού φυσικού αερίου θέτει σε διακινδύνευση άλλα υπάρχοντα σχέδια για αγωγούς που περνούν από την χώρα μας, καθώς και για την πολιτική του έναντι της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας.

Ο Π. Λαφαζάνης επισήμανε ότι ο Αν. Λοβέρδος είναι εκπρόσωπος μιας ομάδας πολιτικών που ακολούθησαν την πολιτική «τηρώ κι εφαρμόζω πειθήνια όλες τις εντολές πιστωτών μετατρέποντάς τις σε εθνική ανάγκη» και την πολιτική «μετατρέπω τις επιθέσεις εναντίον των πιστωτών σε επιθέσεις εναντίον της χώρας». Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης σχολίασε ότι η τοποθέτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ είναι ένα «παραλήρημα ενοχής» καθώς «στο πρόσωπό του εκπροσωπείται η Ελλάδα των μνημονίων» επισημαίνοντας ότι ήταν υπουργός των κυβερνήσεων που οδήγησαν την χώρα στην κρίση.

πηγή: Η Αυγή



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons