Χαμός στη Βουλή: Απίστευτες εκφράσεις για «κατοικίδια» και «τρομοκράτες» (Βίντεο)

Ο κακός χαμός επικράτησε στη Βουλή, κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για την επίμαχη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία μεταφέρονται τα αποθεματικά των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο προεδρεύων Βαγγέλης Διαμαντόπουλος έδωσε το λόγο στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος εισηγήθηκε στην επιτροπή να γίνει η συζήτηση σε μία μόνο συνεδρίαση, αντί για τέσσερις που προβλέπονται, πριν η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου εισαχθεί στην Ολομέλεια.

Παρενέβη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ζήτησε να μιλήσει επί της διαδικασίας πριν από τον υπουργό, ωστόσο ο κ.Διαμαντόπουλος επέμεινε ότι πρέπει να δοθεί ο λόγος πρώτα στον κ.Μάρδα.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τον διέκοψε, υποστηρίζοντας ότι την αρμοδιότητα επί των διαδικαστικών ζητημάτων της συζήτησης στις επιτροπές του κοινοβουλίου έχουν οι βουλευτές και όχι ένας εξωκοινοβουλευτικός υπουργός της κυβέρνησης.

«Είμαστε εκπρόσωποι του λαού, εσείς τι θέλετε εδώ; Δεν είστε εκπρόσωπος του λαού», τόνισε ο κ.Λοβέρδος, απευθυνόμενος στον κ.Μάρδα που είχε ανέβει στο βήμα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ζήτησε να γίνει μία συνεδρίαση αντί για τέσσερις συνεδριάσεις που προβλέπονται πριν εισαχθεί η νομοθετική πράξη στην Ολομέλεια της Βουλής, να ακολουθηθεί δηλαδή η διαδικασία του κατειπόγοντος, χωρίς ωστόσο να χαρακτηριστεί η συζήτηση ως κατεπείγουσα.

«Εσύ θα μας μιλήσεις για ήθος και αγωγή ρε τρομοκράτη; Μάθε πρώτα τον κανονισμό και μετά έλα να προεδρεύσεις», είπε στον κ. Διαμαντόπουλο ο βουλευτής της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης ενώ φώναξε στον υπουργό να καθίσει κάτω.

«Εχει δίκιο ο Πανούσης που λέει ότι δεν καταλαβαίνει πώς σε εκλέγουν βουλευτή», ακούστηκε να λέει προς τον προεδρεύοντα της επιτροπής και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Κουτσούκος.

«Αυτό το πράγμα είναι ο αθλιότερος χουλιγκανισμός. Να ανακαλέσετε και να διαγραφούν από τα πρακτικά» είπε ο κ.Διαμαντόπουλος που διέκοψε τη συνεδρίαση για πέντε λεπτά.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons