Βενιζέλος: Κουκουλοφόρος εξωτερικού ο Τσίπρας

Σκληρή επίεθση κτά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εκτόξευσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο RealFM. Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε ον κ. Τσίπρα «κουκουλοφόρο εξωτερικού», απαντώντας στα περί «τρόικας εσωτερικού» από τον κ. Τσίπρα αναφορικά στις ηγεσίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Βενιζέλος είπε συγκεκριμένα: «Αν είχαμε ορίζοντα και είχαμε πολιτική ισχύ και δεν είχαμε τη διαρκή υπονόμευση του κ. Τσίπρας, που έλεγε στον Σόιμπλε και στη Μέρκελ: “Μην τους δίνετε σημασία, αλλά εμάς μας θεωρεί ότι είμαστε “η τρόικα εσωτερικού”. Αυτός που λειτουργούσε ως υπονομευτής του κύρους της κυβέρνησης, της κυβέρνησης της νόμιμης, της συνταγματικής, σε όλη τη διαπραγμάτευση, πως πρέπει να χαρακτηριστεί; Πρέπει να χαρακτηριστεί κουκουλοφόρος εξωτερικούς».

Σε σχέση με το ζήτημα της εξόδου από το ευρώ ο κ. Βενιζέλος τάχθηκε υπέρ της πάση θυσία εντός ευρώ καθώς επισήμανε ότι η αντίθετη επιλογή αυτή θα είχε δυσμεέστατες επιπτώσεις, με κλείσιμο των τραπεζών και αβεβαιότητα σε σχέση με τη νομισματική κατάσταση της χώρας.

Ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι «μας δουλεύει εν ψυχρώ» και υποστήριξε ότι δεν γίνεται διαπραγμάτευση. «Έχουμε σπαταλήσει τον χρόνο, συνεχώς αλλάζουμε τους διαπραγματευτές». Επίσης, έκανε λόγο για επανάληψη του σεναρίου των Καννών πριν τέσσερα χρόνια, σημειώνοντας ότι η περίπτωση Τσίπρα «είναι χειρότερη», καθώς τον Νοέμβριο του 2011 υπήρχε πλαίσιο συμφωνίας εγκεκριμένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons