«Θεσμοί» καλούν Κουρουμπλή! «Άγριο» τελεσίγραφο να παραδοθούν στοιχεία για τα νοσοκομεία/Της Δήμητρας Ευθυμιάδου


Άγριες πιέσεις ασκούν τα τελευταία 24ωρα τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών που βρίσκονται στη χώρα μας, στον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, όπως λένεαποκλειστικές πληροφορίες του HealthReport.gr.

Οι εκπρόσωποι των θεσμών που έχουν …στρατοπεδεύσει στη χώρα μας ζητούν μέχρι σήμερα Τρίτη- και χωρίς να κάνουν Πρωταπριλιάτικο αστείο- να παραδώσει η ηγεσία του υπουργείου όλα τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν στα δημόσια νοσοκομεία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HealthReport.gr, το τεχνικό κλιμάκιο των θεσμών εδώ

και μέρες αναζητά τα στοιχεία κάπου στους… διαδρόμους του ΕΣΥ, χωρίς ωστόσο να μπορεί να βγάλει άκρη.Πληροφορίες του HealthReport.gr σημειώνουν πως ζητά προφορικά αλλά και μέσω mail από το υπουργείο Υγείας να παραδοθούν στοιχεία σχετικά με τη φαρμακευτική δαπάνη, το ύψος των νοσηλίων, τον ακριβή αριθμό των ασθενών αλλά και όλα τα άλλα οικονομικά δεδομένα που αφορούν σε λειτουργικές δαπάνες.

Και το ζήτημα είναι πως παρότι η Ελληνική κυβέρνηση γνώριζε πως τα στοιχεία αυτά θα ζητηθούν αργά ή γρήγορα, ότι άλλωστε γινόταν και επί εποχής τρόικας, δεν υπήρχαν διαθέσιμα.

Ενδεικτικό προφανώς της…οργάνωσης των δημοσίων νοσοκομείων.Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία 24ωρα οι αρμόδιες υπηρεσίες τρέχουν και δε φτάνουν να συγκεντρώσουν το απαραίτητο υλικό για να παραδοθεί στα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών. Το τελεσίγραφο λήγει σήμερα Τρίτη 1 Απριλίου και είναι βέβαιον πως οι … «θεσμίτες» μια πιθανή μη παράδοση των στοιχείων, δε θα την εκλάβουν ως Πρωταπριλιάτικο αστείο…

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons