Ποιοι υπουργοί είναι οι δημοφιλέστεροι

Σύμφωνα με έρευνα της ΚΑΠΑ Research που δημοσιεύει το «Βήμα», δημοφιλέστερος υπουργός παραμένει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης που  συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό θετικής άποψης, καθώς το 62,1% των ερωτηθέντων την εξέφρασαν για το πρόσωπό του, την ώρα που το 35,2% απάντησαν ότι έχουν αρνητική και μάλλον αρνητική γνώμη για εκείνον.

Ακολουθεί ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, για τον οποίο το 53,2% έχει θετική άποψη, ο Νίκος Κοτζιάς (51,9%), ο Γιώργος Σταθάκης (51,8%) και ο Γιάνης Βαρουφάκης (51,3%).

Στις μεσαίες θέσεις ο Παναγιώτης Νικολούδης (50,9%), ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης (50,1%) και ο Νίκος Παππάς (45,8%).

Στον αντίποδα, οι λιγότεροι δημοφιλείς της κυβέρνησης είναι οι Αλέκος Φλαμπουράρης (34,2%), Νίκος Παρασκευόπουλος (34,9%), Νίκος Βούτσης (37,1%), Παναγιώτης Λαφαζάνης (38,1%) και Ζωή Κωνσταντοπούλου (40,0%).

Η γνώμη των ερωτηθέντων για τους πολιτικούς αρχηγούς

Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός παραμένει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (61,3%), τον οποίο ακολουθούν ο Πάνος Καμμένος (40,6%) και ο Σταύρος Θεοδωράκης (38,9%).

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει πλέον υποχωρήσει στην τέταρτη θέση (28,5%), στην πέμπτη ο Δημήτρης Κουτσούμπας (27,7%) και τις δύο τελευταίες θέσεις καταλαμβάνουν οι Ευάγγελος Βενιζέλος (21,2%) και Νίκος Μιχαλολιάκος (10,7%).

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons