Τι περιείχε ο φάκελος που αναστάτωσε την Ευελπίδων - Είχε και επιστολή

Υποπτος φάκελος με άσπρη σκόνη και συνοδευτική τετρασέλιδη επιστολή εστάλη πριν από λίγο στην Εισαγγελία Αθηνών, στο κτίριο 16 των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Το φάκελο άνοιξε μία υπάλληλος στο Πρωτόκολλο και αμέσως επικράτησε πανικός. 

Το σημείο που βρίσκεται ο ύποπτος φάκελος έχει αποκλειστεί προληπτικά. 
 

Γράψου στο Newsletter του Carrefour και κέρδισε 200€

Όπως αναφέρει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών (ΤΕΕΜ), πυροσβεστική, ακόμη και κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ που θα πάει τον φάκελο στο Δημόκριτο. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι υπάλληλοι του Πρωτοκόλλου κρατήθηκαν προληπτικά, για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις. Υποβλήθηκαν, μεταξύ άλλων, σε τεστ για ραδιενέργεια και αφέθηκαν να φύγουν. Τα αποτελέσματα θα βγουν σε 48 ώρες.

Το φάκελο άνοιξε η διευθύντρια του γραφείου του προϊσταμένου της Εισαγγελίας, η οποία έπαθε σοκ. Η ίδια, καθώς και άλλος ένας υπάλληλος, θα τεθούν σε καραντίνα και θα μεταφερθούν σε ειδικό χώρο.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons