Καθηγητής Παθολογίας-Γαστρεντερολογίας εκλέχθηκε ο Ιατρός Γ. Παπαθεοδωρίδης


Καθηγητής Παθολογίας - Γαστρεντερολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών εκλέχθηκε πρόσφατα ο Γιώργος Β. Παπαθεοδωρίδης. Ο Μεσσήνιος επιστήμονας είναι ένας από τους νεότερους του κλάδου του που αναλαμβάνει έδρα καθηγητή και αυτό αποτελεί το επιστέγασμα μιας λαμπρής πορείας που είχε ξεκινήσει από τα μαθητικά του χρόνια.

Ο Γιώργος αποφοίτησε με άριστα από την Ιατρική Σχολή Αθηνών, εκπαιδεύτηκε στη Γαστρεντερολογία στο Τζάνειο Νοσοκομείο και στην Ηπατολογία σε νοσοκομείο του Λονδίνου, έχει διατελέσει μέλος σε πολλές επιστημονικές εταιρείες του κλάδου του, έχει πλούσιο κλινικό και διδακτικό έργο, αλλά και έντονο ερευνητικό έργο στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο, με σωρεία

διακρίσεων και δράσεων.

Είναι δε χαρά για όλους όσοι τον γνωρίζουμε από παλιά, να ανεβαίνει όλο και ψηλότερα και να κατακτά τους στόχους του, αποδεικνύοντας κι αυτός το πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν οι Μεσσήνιοι επιστήμονες.

Απόδειξη, δε, για το πόσο αγαπά τον τόπο του, είναι το γεγονός πως συνδιοργανώνει το Πανελλήνιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας στην Καλαμάτα, τον προσεχή Οκτώβριο, με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.000 γιατρών.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons