Έκραξαν άγρια τον Άδωνι Γεωργιάδη οι τηλεθεατές (Βίντεο)

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης έχει «ταλέντο» να εξοργίζει τους τηλεθεατές που έχουν την αντοχή να τον ακούνε στις καθημερινές περατζάδες του από τα τηλεοπτικά κανάλια. Σε βαθμό τέτοιο μάλιστα που να αναρωτιέσαι αν πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να τον κάνει «επίτιμο μέλος» του για τις υπηρεσίες που του προσφέρει.

Είναι χαρακτηριστική η αντιμετώπιση που είχε (23/04/2015) από τηλεθεατές του Blue Skay. Τηλεθεάτρια ακούγοντας τον βουλευτή – τηλέμπορα έφτασε στο σημείο μάλιστα να δηλώσει μετανοιωμένη που δεν ψήφισε στις πρόσφατες εκλογές ΣΥΡΙΖΑ και να τον παροτρύνει να πάει για μόνιμη εγκατάσταση στην Γερμανία γιατί με τον τρόπο που μιλάει, όπως είπε, περισσότερο υπερασπίζεται την Γερμανία παρά την Ελλάδα.

Καταπέλτης και ο επόμενος τηλεθεατής που έκανε παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού. Απέδωσε στον βουλευτή της Ν.Δ ότι η συμπεριφορά του είναι χειρότερη και απ’ αυτή που είχε ο δικτάτορας Μεταξάς!

Δείτε το βίντεο:

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώ

Πηγή: tsak-giorgis.blogspot.grπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons