Απλήρωτοι πέρασαν το Πάσχα οι γιατροί των νοσοκομείων! Τι θα γίνει με τις εφημερίες

Τις γιορτές του Πάσχα χωρίς να έχουν λάβει ευρώ για εφημερίες που έχουν πραγματοποιήσει εδώ και μήνες, πέρασαν οι νοσοκομειακοί γιατροί.Παρότι τους προηγούμενους μήνες ήλπιζαν ότι θα καταβληθεί έστω μέρος των οφειλών, τελικά οι καθυστερήσεις που προκλήθηκαν τους άφησαν χωρίς ρευστό μέσα στις γιορτές.Άλλωστε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας είχε επισημάνει πως οι εφημερίες δε θα πληρωθούν παρά στο τέλος του Απριλίου.Μ αυτά και μ αυτά έμειναν οι γιατροί να περιμένουν να κάνουν …Ανάσταση χωρίς χρήματα όμως

στην τσέπη.Όμως το πρόβλημα δεν εστιάζεται μόνο στις εφημερίες που περιμένουν να πληρωθούν από το 2014 και πίσω.Το ζήτημα είναι πως όσες πραγματοποιούν μέσα στο 2015, είναι άγνωστο αν θα τις πληρωθούν, πότε αλλά και πόσες από αυτές καθώς η συνήθης τακτική είναι να μην επαρκούν τα κονδύλια και τελικώς να κουρεύονται. Δεν είναι τυχαίο πως σε αρκετά νοσοκομεία οι γιατροί είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη για να διαπιστώσουν τι θα γίνει το επόμενο διάστημα με το θέμα των πληρωμών, πριν ξεσηκωθούν για τα καλά…Η κυβέρνηση πάντως διαβεβαιώνει πως όποιος εργασθεί θα πληρωθεί.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons