Εμπειρίες…..

αποροι σθενΜια εμπειρία μου το 2014 μετά από χρόνια μνημονιακών καταστροφών…..Μια μερα μετα απο μια εφημερια κουραστικη και εχοντας δει απο το πρωι αρκετους ασθενεις πολλοι απο τους οποιους ανασφαλιστοι και χωρις να εχουν τα βασικα για να επιβιωσουν ,ενας  “συναδελφος” με ρωταει με υφακι γιατι παρολη την κουραση συνεχιζω και βλεπω και κανω εξετασεις σε αυτους που δεν εχουν μια, και ασφαλεια μηδαμινη ενω οι ιδιοι οι ανθρωποι μας αντιμετωπιζουν τους γιατρους και το υπολοιπο προσωπικο πολλες φορες σαν εχθρους ;;;
Του απαντησα οτι την βοηθεια που εχει αναγκη ο εξαθλιωμενος συμπολιτης μας δεν θα του την δωσει ουτε ο τραπεζιτης, ουτε ο εφοπλιστης ,ουτε ο πλοιοκτητης ουτε κανενας που ολη την ζωη του βλεπει τον ανθρωπο σαν νουμερο και κερδος ..αλλα θα την δωσει αυτος που εχει δει τον πονο που
τον βιωνει καθημερινα που ακομα συμπασχει που ακομη προσπαθει να παραμεινει ανθρωπος …και αν του μεινει και χρονος θα του εξηγησει λιγο ποιος ευθυνεται για την κατασταση του για να καταλαβει και αυτος ολο το κολπακι του κοινωνικου αυτοματισμου που παιζει η καθεστωτικη ταξη και τα ΜΜΕ.
Το ξερω ειναι κουραστικο ειναι επιπονο πολλες φορες πληγωνομαστε μας την δινει εντελως η απαθεια ,η αδιαφορια ,ο ωχαδερφισμος πολλων συμπολιτων μας …αλλα πιστεψτε με δεν υπαρχει αλλος δρομος …οσο μοιραζομαστε τον πονο και μεσα απο αυτον προσπαθουμε για το καλυτερο ,εστω και ενας ακομη να πιστεψει οτι με την αλληλεγγυη με την αδολη βοηθεια με την προσφορα θα παραμεινουμε σε αυτην την πολυπλευρη κριση πανω απο ολα ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,εστω και ενας να γινεται κοινωνος αυτων των αξιων τοτε τιποτα δεν εχει παει χαμενο…..
Υ.Γ.Μετα απο λιγες μερες ηρθε στο νοσοκομειο ενας ξαδελφος πρωτος του συναδελφου απολυμενος απο ιδιωτικη εταιρια για ενα σοβαρο προβλημα υγειας …χωρις ασφαλεια …μαυρη εργασια ….δεν μου εχει ξαναπει ποτε γιατι κοιταω τους απορους ………
Βασίλειος Π. Κωστάρας .
Ιατρός επιμελητής ΕΣΥ


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons