Μ.Σταθόπουλος: Το μεγαλύτερο θύμα των απολύσεων ήταν τα παιδιά (BINTEO)

Ο Μανώλης Σταθόπουλος εκπρόσωπος Επιτροπών Κέντρων Αγώνα Σχολικών Φυλάκων Αθήνας/Θεσσαλονίκης τοποθετήθηκε κατά τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου “Σχέδιο νόμου, εκδημοκρατισμός της διοίκησης – καταπολέμηση γραφειοκρατίας και ηλεκτρονικής διακυβέρνηση, αποκατάσταση αδικιών κι άλλες διατάξεις”.

Ο κ. Σταθόπουλος αναφέρθηκε στους αγώνες που δίνουν εδώ και 21 μήνες οι Σχολικοί Φύλακες ζητώντας την επανασύσταση του θεσμού, την επαναφορά στα σχολεία των μεταταγμένων από τα νοσοκομεία, την επιστροφή των ωθούμενων σε πρόωρη σύνταξη ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην πορεία των 560 χλμ Θεσσαλονίκη – Αθήνα του περασμένου Οκτώβρη. Σημειώνεται ότι ο εκπρόσωπος Επιτροπών Κέντρων Αγώνα Σχολικών Φυλάκων Αθήνας/Θεσσαλονίκης, κατέθεσε σχετικό υπόμνημα.

“Το μεγαλύτερο θύμα αυτών των απολύσεων (σ.σ. των σχολικών φυλάκων) ήταν τα παιδιά και δε ζήτησε ποτέ κανείς συγνώμη γι’αυτό”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σταθόπουλος.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons