Bild: Αυτή είναι η μυστική λίστα του Τσίπρα

Ανατροπές στις διαπραγματεύσεις με μια “μυστική λίστα μεταρρυθμίσεων” της ελληνικής κυβέρνησης που θα κατατεθεί, βλέπει η γερμανική εφημερίδα Bild, με την οποία, όπως λέει, ο Αλέξης Τσίπρας παραιτείται από την εξαγγελθείσα αύξηση του κατώτατου μισθού και την επαναφορά των εργασιακών σχέσεων στο προ μνημονίου καθεστώς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύεται :

1. Να μην αυξήσει τον κατώτατο μισθό.

2. Να μην επαναφέρει την εργατική νομοθεσία και την ενίσχυση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

3. Να βάλει  “φρένο” στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις.

4. Να επιβάλει ένα νέο "φόρο πολυτελείας" για όσους κάνουν "λουξ ταξίδια" στα ελληνικά νησιά. (Η λύση αυτή επιλέχθηκε αντί για την οριζόντια αύξηση του ΦΠΑ).

5. Να προχωρήσεις τις ιδιωτικοποιήσεις.

Η Bild επισημαίνει ότι ο έλληνας πρωθυπουργός απορρίπτει τα σενάρια εκλογών και βάζει  πλώρη για την εκταμίευση της τελευταίας δόσης από το δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα. Πάντως αναφέρει πως η “μυστική λίστα Τσίπρα” είχε κρατηθεί κρυφή μέχρι τώρα.

"Ο Τσίπρας δεν εναντιώνεται πλέον στις ιδιωτικοποιήσεις, καθώς οι απαιτούμενες πωλήσεις δημόσιας περιουσίας θα βοηθήσουν στην αποπληρωμή του ελληνικού δημόσιου χρέους" σημειώνεται μεταξύ άλλων.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons