«Εξοντωτική μεταχείριση 75χρονου Ελβετού καρκινοπαθή από το ελληνικό σωφρονιστικό σύστημα»

Ο Παναγιώτης Γεωργιάδης από το Παρατηρητήριο για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων καταγγέλει στο Κόκκινο ότι 75 χρονος Ελβετός κρατείται στις Ελληνικές φυλακές, ενώ έχει εκτίσει ποινή 20 ετών στην Ελβετία για το ίδιο αδίκημα, την στιγμή που το ελληνικό σωφρονιστικό σύστημα έχει αφήσει στο παρελθόν ελεύθερους μεγαλοαπατεώνες ισοβίτες με πρόσχημα προβλήματα υγείας. 
 
Ο κ. Γεωργιάδης καταδικάζει την προχειρότητα και την αναλγησία του Ελληνικού συστήματος δικαιοσύνης, που έχει καταδικάσει τον 75χρονο, ενώ έχει ήδη εκτίσει ποινή για το ίδιο αδίκημα στην Ελβετία.

Ο κρατούμενος επισκέφτηκε την Ελλάδα για να "ξανασμίξει" με οικείους του μετά από 20 χρόνια και λόγο γραφειοκρατίας οι Ελληνικές αρχές τον ξαναέκλεισαν στην φυλακή.

Ο συγκεκριμένος κρατούμενος, συνεχίζει ο κ. Γεωργιάδης, είναι καρκινοπαθής και θα έπρεπε να παρακολουθείται καθημερινά σε εξειδικευμένη νοσοκομειακή μονάδα, αντιθέτως εδώ και μια εβδομάδα μετάγεται από φυλακή σε φυλακή χωρίς να του χορηγούνται τα φάρμακά του.

Τέλος, ο Παναγιώτης Γεωργιάδης από το παρατηρητήριο για τα Δικαιώματα των κρατουμένων καταγγέλλει ότι έχει συγκεντρώσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι μεγαλοαπατεώνες καταδικασμένοι δις ισόβια για οικονομικά εγκλήματα αφέθηκαν ελεύθεροι με ειδικό νόμο από την προηγούμενη συγκυβέρνηση και συνεχίζουν τα εγκλήματα απάτης από το σπίτι τους, ενώ άνθρωποι που έχουν πραγματική ανάγκη λόγο προβλήματος υγείας το σωφρονιστικό σύστημα τους συμπεριφέρεται εκδικητικά, τονίζει.

Πηγή: stokokkino.grπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons