Με πιστωτική κάρτα οι συναλλαγές άνω των 70 ευρώ στα νησιά με 3.000 κατοίκους

Υποχρεωτική χρήση κάρτας για συναλλαγές άνω των 70 ευρώ σε όλα τα νησιά που έχουνε περισσότερους από 3000 κατοίκους, πρότεινε η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια περιορισμού της φοροδιαφυγής και αύξησης των φορολογικών εσόδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται η εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», στο πολυνομοσχέδιο που προετοιμάζει η κυβέρνηση θα υπάρχει διάταξη που θα προβλέπει την υποχρεωτική χρήση κάρτας για τις παραπάνω περιπτώσεις. Η κίνηση αυτή επιλέγεται αντί της αύξησης του συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά, καθώς στο οικονομικό επιτελείο είχαν παρατηρήσει ότι σε ορισμένα νησιά ενώ είχε αυξηθεί ο τουρισμός πέρυσι, εμφανιζόταν μείωση των εισπράξεων.

Στο πλαίσιο αυτό το ΥΠΟΙΚ εκτιμά ότι από την υποχρεωτική χρήση κάρτας για τις συναλλαγές άνω των 70 ευρώ στα νησιά με περισσότερους από 3000 κατοίκους, θα μπορέσουν να συγκεντρωθούν έσοδα ικανά ώστε να αντισταθμιστεί το όφελος που θα υπήρχε από την αύξηση του ΦΠΑ  στη διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία ή στην αύξηση του ΦΠΑ σε κοσμικά νησιά.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons