Θρίλερ με την 4χρονη που χάθηκε στην Ομόνοια

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αφήνουν οι αστυνομικοί για την τετράχρονη Ανι Μπορίσοβα, το 4χρονο κοριτσάκι που εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου από το κέντρο της Αθήνας, γύρω από την Ομόνοια.

Όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ του «ΕΘΝΟΥΣ», η κινητοποίηση των Αρχών αλλά και του «Χαμόγελου του Παιδιού» συμπεριλαμβάνει αναζητήσεις στην Αττική, στην Ελλάδα, ακόμη και εκτός χώρας, και ήδη amber alert για τη μικρή έχει «ηχήσει» πανευρωπαϊκά. Την ίδια στιγμή, προβληματισμό προκαλεί στους ειδικούς το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της 4χρονης έχει πέσει σε αντιφάσεις σε σχέση με το πού και πότε εξαφανίστηκε η κόρη της.

Το παιδί έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Εχει καταγωγή από τη Βουλγαρία και είναι αγνώστου πατρός. Την εξαφάνιση της μικρής κατήγγειλε η βουλγαρικής υπηκοότητας μητέρα του στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και από τότε έχει ξεκινήσει η έρευνα προς πάσα κατεύθυνση.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα, η ίδια είχε παραδώσει το παιδί της σε μια φίλη της και συμπατριώτισσά της, επειδή ήθελε να πάει για λίγες μέρες στη Βουλγαρία. Οταν επέστρεψε, η φίλη τής δήλωσε ότι έβγαλε βόλτα το παιδί και το... έχασε! Αίσθηση προκαλεί στις Αρχές το γεγονός ότι η μητέρα δεν γνωρίζει παρά το μικρό όνομα της φίλης στην οποία εμπιστεύτηκε το 4χρονο κοριτσάκι της.

Η αγωνία είναι μεγάλη, καθώς ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν αναγκαία την άμεση εύρεσή της. Ηδη έχει δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία της που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, ενώ σποτ παρουσιάζονται στην τηλεόραση.

«Για όλους μας προέχει να βρεθεί το παιδί και να είναι καλά στην υγεία του», είπε στο «Εθνος» ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος. «Ηδη έχουμε δώσει σήμα και έχουν κινητοποιηθεί και οι ευρωπαϊκοί οργανισμοί για τα εξαφανισμένα παιδιά. Η Αστυνομία ψάχνει παντού, εντός και εκτός Ελλάδας. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με ''Το Χαμόγελο του Παιδιού'' όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξαφανίσεις 116000, καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας. Οποιος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να καλέσει σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ή στην ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά, 116000».

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons