Αίγιο: 35χρονη αυτοκτόνησε πηδώντας από την αερογέφυρα στην είσοδο της πόλης

Με φρικτό τρόπο διάλεξε να βάλει τέλος στη ζωή της μία 35χρονη γυναίκα από το Αίγιο, η οποία ανέβηκε στην ξύλινη αερογέφυρα στην είσοδο της πόλης, στο ύψος των Υψηλών Αλωνίων, και έπεσε στο κενό.

Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας pelop.gr, συνέβη γύρω στις 10.20 το βράδυ της Τρίτης. Μάλιστα, όπως αναφέρουν μάρτυρες, η κοπέλα φορούσε τις πυζάμες της (!), προφανώς ευρισκόμενη σε κατάσταση σοκ.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τη νεαρή στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Έρευνα για το περιστατικό διεξάγει η Αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα είχε αφήσει σημείωμα στους οικείους της, προαναγγέλλοντας την αυτοκτονία της.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons