Το νέο του 2015: Επιστρέφει το Dragon Ball με καινούργια επεισόδια!

Γράφει ο Λεωνίδας Σωτήρης

Θυμάστε που ξυπνούσατε τα Σάββατα ή τις Κυριακές για να δειτε την αγαπημένη σας σειρά με τον Son goku, τον So gohan, τον Grilli, το ζαχαρένιο σύνεφο, την κόκκινη κορδέλα και άλλα τέτοια περίεργα ονόματα. Ναι το Dragonball δηλαδή. Την σειρά που όλους εμάς του ηλικιακού τόξου 24-35 σημάδεψε, και μας έκανε πολλές φορές να προσπαθίσουμε να κάνουμε το Kame hame, που ποτέ δεν έγινε...!

Όπως αναφέρει το moviemonsters.gr μετά από σχεδόν 18 χρόνια, το «Dragon Ball» franchise επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μια νέα σειρά που θα τιτλοφορείται «Dragon Ball Super».

Η νέα DBZ σειρά του Akira Toriyama θα ξεκινάει λίγα χρόνια μετά την ήττα του Majin Buu, σε μια περίοδο που η Γη είναι ειρηνική.

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι το που θα τοποθετείται (χρονολογικά) η σειρά σε σχέση με τα «Battle of Gods» και «Resurrection of F», τις δύο τελευταίες ταινίες της σειράς. Λεπτομέρειες για τη πλοκή θα γίνουν γνωστές στο εγγύς μέλλον.

Μεγάλες στιγμές για τους fans του franchise.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

Tags: 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons