Ο Πάνος Καμμένος παρασημοφόρησε τον λοχία που έσωσε 20 μετανάστες στην Ρόδο

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος παρασημοφόρεσε τον ΕΠΟΠ λοχία, Αντώνη Ντεληγιώργη που βοήθησε τους μετανάστες να σωθούν στην Ρόδο ύστερα από το τραγικό ναυάγιο στις 20 Απριλίου.

«Δεν έκανα τίποτα γενναίο, απλώς μια πράξη από άνθρωπο σε άνθρωπο», σημείωσε ο Έλληνας ΕΠΟΠ σε συνέντευξή του. Υπενθυμίζουμε πως ο λοχίας έσωσε μόνος του 20 μετανάστες

Ο υπουργός απένειμε το μετάλλιο Εξόχου Πράξεως στον Αντώνη Ντεληγιώργη.

Αναλυτικά η δήλωση του Υπουργού

«Ο ΕΠΟΠ Λοχίας Ντεληγιώργης, σήμερα , πήρε εκ μέρους του ελληνικού λαού, το παράσημο Εξόχου Πράξεως. Διότι, παρότι βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, στη Ρόδο που υπηρετεί, ήταν παρών σε μια διαδικασία διάσωσης μεταναστών, προσφύγων, που το πλοίο τους προσέκρουσε στα βράχια και έπεσαν στη θάλασσα. Διέσωσε μόνος του είκοσι παιδιά, εγκύους γυναίκες και πολίτες, μαζί με πολίτες της Ρόδου οι οποίοι πήραν μέρος στη διάσωση, αψηφώντας ακόμα και πρόβλημα υγείας το οποίο έχει.

Για τις Ένοπλες Δυνάμεις, αποτελεί παράδειγμα. Αποδεικνύει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, ο Ελληνικός Στρατός, δεν είναι μόνο για τον πόλεμο αλλά και για την ειρήνη. Η έξοχη πράξη του αυτή, όπως και πολλών άλλων Υπαξιωματικών, Αξιωματικών, Ανθυπασπιστών, Εθνοφυλάκων και Στρατιωτών, δείχνει το υψηλό ηθικό και την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων. Είμαστε υπερήφανοι για τον Λοχία Ντεληγιώργη και εύχομαι το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν κι άλλοι».

 

 



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons