Βίντεο: Η χειρονομία, που θα σου φτιάξει τη μέρα σε 1 λεπτό

Το παραπάνω βίντεο έχει σαρώσει τα κοινωνικά δίκτυα. Δείτε τι έκανε αυτός ο άνδρας, συναντώντας μια πωλήτρια λουλουδιών στο μετρό στο μετρό της Νέας Υόρκης όπου δύο άνθρωποι ήρθαν πιο κοντά παρά την πολυκοσμία.

Μια φτωχή γυναίκα πουλά τριαντάφυλλα προς 1 δολάριο το καθένα μέσα στους συρμούς. Ένας νέος άνδρας στέκεται μπροστά στο μεγάλο καρότσι και της προσφέρει 140 δολάρια προκειμένου να αγοράσει όλα τα τριαντάφυλλα. Αντί όμως να τα πάρει, ζητά από τη γυναίκα να τα μοιράσει δωρεάν ένα προς ένα στους επιβάτες του μετρό.

"Νομίζω πως ξέσπασε σε κλάματα από την ανακούφιση που ένιωσε πως κάποιος πραγματικά μπορεί να είναι τόσο γενναιόδωρος" σημειώνει η Μαρία Λόπεζ που στεκόταν δίπλα στη γυναίκα με τα λουλούδια και βιντεοσκόπησε τη συναλλαγή.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons