Δεν θα το δεις στα κανάλια: Νέα τραγωδία με 150 Σύρους πρόσφυγες στην Ρόδο - 15 νεκροί μεταξύ τους ένα 6χρονο παιδί

Γαϊτανάκι φρίκης στη Μεσόγειο με θύματα πρόσφυγες και μετανάστες.  Όπως ενημερώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός "Στο Κόκκινο 105,5" μία νέα τραγωδία εξελίσσεται ανοιχτά της Ρόδου μετά το ναυάγιο ξύλινου πλοιαρίου σε βραχώδη παραλία , με περίπου 150 Σύρους πρόσφυγες. Όπως μεταδίδουν οι ανταποκριτές του ΚΟΚΚΙΝΟΥ στη Ρόδο 15 μέχρι στιγμής οι νεκροί, μεταξύ τους ένα εξάχρονο παιδί. Περίπου 50 άνθρωποι διασώθηκαν. Συνεχίζεται η επιχείρηση διάσωσης. 
 
Η ανταποκρίτρια του Κόκκινου στην Ρόδο Δέσποινα Διαμαντή, μεταφέρει συγκλονιστικές στιγμές στον αέρα από το ναυάγιο με 150 Σύρους πρόσφυγες που εξελίχθηκε το πρωΐ της Δευτέρας λίγα μέτρα από το λιμάνι της Ρόδου. Έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής 50 άτομα.

Έκκληση για συλλογή τροφίμων και κουβερτών στην περιοχή Ζέφυρος στην Ρόδο. Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης του λιμενικού - δύσκολη η διάσωση εξαιτίας της βραχώδους περιοχής και θαλασσοταραχής.

Το σκάφος "τσακίστηκε" στα βράχια ενώ προσπαθούσε να προσαράξει στην αμμώδη παραλία Ζέφυρος. 

Γράψου στο Newsletter του Carrefour και κέρδισε δωροεπιταγές αξίας 2.000€

 

Tags: 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons