Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έσωσε 15χρονο και 22χρονη από το να αυτοκτονήσουν

Ακόμη δύο απόπειρες αυτοκτονίας, ενός 15χρονου και μιας 22χρονης, απέτρεψε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω της on line διαδικασίας CYBER ALERT.

Στην πρώτη περίπτωση, το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώθηκε, μέσω της CYBER ALERT, το απόγευμα της 24ης Απριλίου, ότι 22χρονη εκδήλωσε σε οικείο της πρόσωπο, την πρόθεσή της να αυτοκτονήσει με τη χρήση χαπιών και ναρκωτικών ουσιών. Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποιήθηκε έρευνα για την ανεύρεση των στοιχείων ταυτότητας και του τόπου διαμονής της 22χρονης, ενώ στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας της. Η κοπέλα εντοπίστηκε εγκαίρως και διασφαλίστηκε η σωματική της ακεραιότητα.

Όσον αφορά τη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ της 24ης Απριλίου, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε από διαχειριστή ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ότι άγνωστος χρήσης του συγκεκριμένου δικτύου, εκδήλωσε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. Από την αστυνομική και ψηφιακή έρευνα που διενεργήθηκε άμεσα, προέκυψαν τα ηλεκτρονικά ίχνη και σημεία διασύνδεσης του χρήστη, ο οποίος ήταν 15 ετών, με το προφίλ του.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες, ο ανήλικος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και στη συνέχεια ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελέας, η οποία διέταξε την άμεση μεταφορά του 15χρονου σε δημόσιο νοσοκομείο για την παροχή ψυχιατρικής φροντίδας.

Και για τις δύο περιπτώσεις, το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε θα υποβληθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.
 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons