“Συντηρητικά” αντιμετωπίζονται τα τεχνικά κλιμάκια του Brussels Group από τον ΕΟΠΥΥΜε χαμηλούς τόνους αντιμετωπίζονται τα τεχνικά κλιμάκια της πάλαι ποτέ τρόικας τα στελέχη του ΕΟΠΥΥ.

Κατά τη συνάντηση που αναμένεται να έχουν την Τρίτη σε ξενοδοχείο της Αθήνας (η συνάντηση της Δευτέρας αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας), θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα στοιχεία και τα γνωστά χρηματοδοτικά κενά.

Η οδηγία που είχαν λάβει τα στελέχη από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ήταν να μην...ανοιχθούν πολύ και να καταγράψουν ό,τι θα τους ζητούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν ανησυχεί ιδιαίτερα.

Οι τεχνοκράτες θα ενημερωθούν για το χρηματοδοτικό κενό περίπου 400 εκατομμυρίων ευρώ, που

προκαλεί στον ΕΟΠΥΥ η ύφεση και η υστέρηση είσπραξης ασφαλιστικών εισφορών κλάδου περίθαλψης.

Φάρμακο

Για το θέμα του φαρμάκου, θα παρουσιαστούν στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία το πρώτο δίμηνο του έτους υπήρξε μία μηνιαία υπέρβαση της τάξης των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα, η φαρμακευτική δαπάνη έπρεπε να έχει κλείσει στα 166 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα, αλλά έκλεισε τελικά στα 180 εκατομμύρια.

Παράγοντες του υπουργείου Υγείας σχολίαζαν στο Iatronet ότι η υπέρβαση δείχνει ότι η δαπάνη είναι υπό έλεγχο, καθώς το αντίστοιχο διάστημα του 2004 είχαν βρεθεί στα 190 εκατομμύρια ευρώ.

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons