Βολές Κουρουμπλή κατά Διοικητών Νοσοκομείων! Πότε θα διορίσει καινούριους


Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015


Έλενα ΜπρέγιαννηΣε μεγάλο αγκάθι αποδεικνύεται για τον υπουργό Υγείας η αλλαγή των διοικητών των νοσοκομείων όλης της χώρας καθώς οι περισσότεροι συνεχίζουν να αρνούνται να παραιτηθούν.

Τον εκνευρισμό του Παναγιώτη Κουρουμπλή προκαλεί η στάση των περισσοτέρων διοικητών νοσοκομείων της χώρας να μην παραιτηθούν από τη θέση τους, διεκδικώντας με τον τρόπο αυτό αποζημιώσεις από το δημόσιο. Ένα θέμα που είχε αναδείξει με αποκλειστικό του ρεπορτάζ το HealthReport.gr.

Ο υπουργός Υγείας κ.Κουρουμπλής για πρώτη φορά σήμερα τοποθετήθηκε επίσημα στο θέμα με εκτενή του συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Γκάζι» του Αθήνα 9,84.

Ο υπουργός Υγείας καταφέρθηκε κατά των διοικητών που έχουν στυλώσει τα πόδια και δεν αποχωρούν, ενώ δεν άφησε …απ έξω και τα πολιτικά κόμματα που το προηγούμενο διάστημα είχαν διορίσει πρόσωπα της αρεσκείας τους στις διοικήσεις των νοσοκομείων.

«Έχουν ευθύνη τα πολιτικά Κόμματα που κυβέρνησαν και πρέπει να πάρουν θέση. Να μην ποιούν τον Πιλάτο διότι είναι πολιτικές ουσιαστικά οι θέσεις αυτές και γι΄αυτό οφείλουν να έχουν μία καθαρή τοποθέτηση γιατί μιλάμε για πολιτικό τυχοδιωκτισμό όταν προσπαθεί κάποιος να επωφεληθεί από τη συγκυρία και να διεκδικεί μετά χρήματα από ένα καθημαγμένο κράτος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στον Αθήνα 9,84.Πότε θα διοριστούν νέοι διοικητέςΠάντως το ζήτημα της αλλαγής των διοικήσεων έχει γίνει πονοκέφαλος για την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και μελετώνται τρόποι για να ξεπεραστούν τα προσκόμματα που υπάρχουν για την αντικατάσταση των διοικητών.

Με βάση το νόμο άλλωστε θα πρέπει αν απομακρυνθούν οι υπάρχοντες, να αντικατασταθούν από πρόσωπα που έχουν περάσει από αξιολόγηση και βρίσκονται στη λίστα με τους επιλαχόντες.Πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν ότι η ηγεσία του υπουργείου προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου για να διευκολυνθούν νέοι διορισμοί οι οποίοι θα προκύψουν από ανοικτό διαγωνισμό και νέα αξιολόγηση. Όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που δεν παραιτηθούν τελικά οι διοικητές που έχουν διοριστεί από τη συγκυβέρνηση της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.


Πάντως ασκούνται πιέσεις σε πολιτικό επίπεδο να μην διεκδικήσουν αποζημιώσεις οι υπάρχοντες διοικητές και η υπόθεση να κλείσει ομαλά. Σενάριο βέβαια που δε θεωρείται πιθανό.
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons