“Μαχαιριά” κατά στρατιωτικών! Τέλος οι δαπάνες για νοσήλεια!

aktinologiko Νοσήλεια τέλος για το στρατιωτικό προσωπικό με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Ένα ακόμη πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στα πολλά που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους. Κι αυτό πλέον αφορά άμεσα όσους στρατιωτικούς ή μέλη των οικογενειών τους αντιμετωπίζουν σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας.

Το Onalert.gr αποκαλύπτει έγγραφα από τα οποία προκύπτει ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο επέστρεψε αθεώρητο χρηματικό ένταλμα πληρωμής που αφορούσε στην εξόφληση δαπάνης παροχής υγειονομικής περίθαλψης στρατιωτικού προσωπικού ύψους 16.943 ευρώ.

Αιτία όπως αναφέρει είναι “η μη συμμόρφωση της κοστολόγησης και αποζημίωσης των ιατρικών επισκέψεων και ιατρικών πράξεων “στρατιωτικών και των οικογενειών τους,με τα προβλεπόμενα

στον ισχύοντα κανονισμό του ΕΟΠΥΥ”.

Μετά απ΄ αυτό έχει δοθεί εντολή για αναστολή πληρωμής “πάσης φύσεως δαπανών νοσηλείων στο στρατιωτικό προσωπικό!

Το πρόβλημα που έχει προκληθεί είναι τεράστιο και αναμένεται πρωτοβουλία από την ηγεσία για αναζήτηση λύσης.

Δείτε τα έγγραφα:

κλικ στις εικόνες

nosileia2

nosileia1

πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons