Το …βαθύ ΠΑΣΟΚ και πάλι στην Υγεία! Κομματικές και κυρίως πράσινες οι επιλογές!


Της Δήμητρας Ευθυμιάδου - HEALTH REPORT

Θα περίμενε κανείς με αριστερή κυβέρνηση, να δει τουλάχιστον έναν αέρα ανανέωσης στο ΕΣΥ. Θα περίμενε να δει νέα πρόσωπα, άφθαρτα, επιλεγμένα μέσα από τη δεξαμενή των νέων επιστημόνων ή των πετυχημένων στελεχών που έχουν τριφτεί στην αγορά εργασίας. Πως αλλιώς άλλωστε να περιμένει κανείς μια διαφορετική διαχείριση των οικονομικών των νοσοκομείων και γενικότερα του ΕΣΥ.

Αντί όμως του νέου, του άφθαρτου του καινούριου, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε την πεπατημένη: αυτό που χρόνια γνωρίζαμε στη δημόσια Υγεία. Επέλεξε πρόσωπα που κατά τους καλά γνωρίζοντες προέρχονται κυρίως από το

λεγόμενο…βαθύ ΠΑΣΟΚ.

Ενδεικτικές πολλές επιλογές στις διοικήσεις των Υγειονομικών Περιφερειών, τις γνωστές ΥΠΕ.

Πολλά ονόματα που δημοσιοποιήθηκαν είναι ταυτισμένα με το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου αλλά κυρίως του Γ.Παπανδρέου.Και θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί: και που είναι το κακό;

Δε θα θεωρούνταν καθόλου κακό εάν ο ΣΥΡΙΖΑ όλο το προηγούμενο διάστημα ως αντιπολίτευση δε στηλίτευε τις πρακτικές που εφάρμοζε η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο ΕΣΥ αλλά και η κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου.

Κι όμως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής (σ.σ.: ο ίδιος άλλωστε προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ) επέλεξαν πρόσωπα και από τη δεξαμενή του ΠΑΣΟΚ για να στελεχώσουν τις ΥΠΕ αντί να βγουν στην αγορά με την αντίστοιχη προκήρυξη για να αναζητήσουν νέα στελέχη.

Πρώην βουλευτές, πρώην κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, συνδικαλιστές της πράσινης παράταξης, αλλά και πρόσωπα που είχαν υπάρξει ξανά στη διοίκηση της Υγείας αλλά από το ΠΑΣΟΚ, τοποθετήθηκαν άλλη μια φορά στις ΥΠΕ για να φέρουν τον …άνεμο της αλλαγής της αριστεράς…

Ίσως γι αυτό και πολλά στελέχη της Κουμουνδούρου αρχίζουν και εκφράζουν έντονες διαφωνίες για την τακτική που ακολουθείται στην Υγεία…Προς ώρας πάντως το Μαξίμου και η Αριστοτέλους σφυρίζουν αδιάφορα…
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons