Μια ωραία και από τζάκι στην Υγεία! Που τοποθετείται η κόρη του Χ.Σαρτζετακη


Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Με ένα πρόσωπο έκπληξη επιχειρεί να αλλάξει την …εικόνα του τομέα της Υγείας ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Πήγες του HealthReport.gr αναφέρουν πως η ηγεσία του υπουργείου Υγείας προτίθεται να τοποθετήσει στην Επιτροπή Προμηθειών Υγείας την Πετρούλα Σαρτζετακη. Την κόρη του πρώην πρόεδρου της Δημοκρατίας , Χρήστου Σαρτζετακη που οι παλαιότεροι τη θυμούνται ως ένα μικρο κορίτσι στο πλευρό του πρώην πρόεδρου.

Η καλλίπυγος νεαρά κόρη του Χρήστου Σαρτζετάκη θα αναλάβει τον καυτό τομέα των προμηθειών Υγείας ο οποίος βρίθει παρατυπιών και υπερτιμολογήσεων.

Θα κληθεί να οργανώσει τους διαγωνισμούς για την κεντρική αγορά υλικών στα νοσοκομεία, διαγωνισμοί που έχουν παγώσει εδώ καιρό εξαιτίας κυρίως της κωλυσιεργείας αλλά και των γραφειοκρατικών διαδικασιών.


Και πως κατέληξε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στο πρόσωπο της Πετρούλας όπως την αποκαλούσε κάποτε όλη η Ελλάδα όταν ο πατέρας της ήταν πρόεδρος της Δημοκρατίας!

Υψηλόβαθμο στέλεχος της οδού Αριστοτέλους έλεγε στο HealthReport.gr πως ο υπουργός ενημερώθηκε πως πρόκειται για ένα άκρως έντιμο νεαρό κορίτσι που μπορεί να τα βάλει ακόμη και με τα συμφέροντα στο χώρο της υγείας!

Ίδωμεν…


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons