Επιστολή ΙΣΘ προς τον Πρόεδρο του ΔΣ του ΠΙΣ για απόδοση εισφορών





Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΣΘ Ορθή Επανάληψη του με αρ. πρωτ. 982/Γ/6-2-2015



Θεσσαλονίκη, 26 Φεβρουαρίου 2015


Αρ. Πρωτ. : 1225/Γ

Προς τον πρόεδρο του ΔΣ του ΠΙΣ, κ. Μιχάλη Βλασταράκο



Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,



Με την συμπλήρωση του δευτέρου εξαμήνου του 2014 καταθέσαμε την Παρασκευή 6/2/2015 στο λογαριασμό του ΠΙΣ στην ALPHA BANK το ποσό των 34.400 ευρώ και συμπληρωματικά το ποσό των 45.520 ευρώ στις 26/2/2015.



Προκειμένου να επιτευχθεί με σαφήνεια η παρακολούθηση των λογαριασμών μας και η αναλυτική ενημέρωση σας επί των εισπραχθέντων και εκκρεμουσών συνδρομών των μελών του ΙΣΘ για τον ΠΙΣ, παρακαλούμε όπως αντιστοιχηθούν τα γραμμάτια είσπραξης που έχουν εκδοθεί από το λογιστήριο του ΠΙΣ με τα στοιχεία του παρακάτω πίνακα.






Ο ΙΣΘ θα αποδώσει και πάλι με τη συμπλήρωση του πρώτου εξαμήνου του 2015 το σύνολο των εισφορών που θα εισπράξει τόσο για το 2015 όσο και τα προηγούμενα έτη επικαιροποιώντας τα δεδομένα του πίνακα, σύμφωνα και με τα όσα προβλέπονται και στην με ΑΠ 1445/20-6-2014 επιστολή σας.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



Dr. Αθανάσιος Α. Εξαδάκτυλος



Πλαστικός Χειρουργός



Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Νικόλαος Π. Νίτσας



Χειρουργός Οφθαλμίατρος








πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons