Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου!




Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου! Άλλη μια μάχη στις κάλπες έδωσαν οι γιατροί όλης της χώρας το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαρτίου.
Στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προεδρείου στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο τα πρόσωπα πολλά, οι έδρες λιγοστές. Μόλις 15. Στις οποίες θα πρέπει να εκπροσωπηθούν όλοι οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας.

Οι κάλπες έκλεισαν στις 6 το απόγευμα.



Με βάση την καταμέτρηση:



Η παράταξη του νυν προέδρου Μιχάλη Βλασταράκου κερδίζει 6 έδρες σε σύνολο 15 στο νέο ΔΣ. Το αγωνιστικό μέτωπο που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, κατέκτησε 3 έδρες. Η παράταξη του Θανάση Εξαδάκτυλου από τη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται στο νέο ΔΣ με 3 έδρες επίσης.



Οι γιατροί που βρίσκονται κοντά στο ΠΑΣΟΚ θα εκπροσωπηθούν με 1 έδρα όπως και αυτοί του ΚΚΕ και της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ (ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΚΑΛΛΙΑΤΣΟΣ) που κατέκτησαν αντίστοιχα από 1 έδρα.













Με βάση την καταμέτρηση των ψήφων οι παρατάξεις λαμβάνουν αναλυτικά:





Ενωτική ΔΗΚΙ (Βλασταράκος) 132 ψήφους

Αγωνιστικό Μέτωπο (Βαρνάβας) 76 ψήφους

ΕΝΟ.ΣΥ-ΑΔΙΚ (Εξαδάκτυλος) 67 ψήφους

ΑΠΚΙ (Μπατάκης) 28 ψήφους

ΔΗΠΑΚ (Χρήστος Παπάζογλου) 27 ψήφους

Αγωνιστική Ιατρική Συμμαχία (Παπανικολάου-Καλλιάτσος) 13 ψήφους

Άκυρο 1


Όλα δείχνουν, σύμφωνα με τις συμμαχίες που διαμορφώνονται και τις πληροφορίες του HealthReport.gr σχετικά με τις τάσεις, πως νέος πρόεδρος θα αναδειχθεί και πάλι ο Μιχάλης Βλασταράκος (εκτός απρόοπτου βέβαια).



Το 15μελες νέο ΔΣ του ΠΙΣ όπως διαμορφώνεται μετά τις εκλογές



ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗ.Κ.Ι.



ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΡΟΚΑΔΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΒΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ





ΜΕΤΩΠΟ



ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΨΑΛΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΨΥΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ





ΕΝΟ.ΣΥ-Α.Δ.Ι.Κ.



ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ ΑΝΝΑ

ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ-ΠΑΥΛΟΣ





Α.Π.Κ.Ι



ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ





ΔΗΠΑΚ



ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ





ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ



ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΟΣ








πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons