ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ‘ΟΜΗΡΙΑ’ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ;


ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ‘ΟΜΗΡΙΑ’ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ;
Είναι γνωστό και ακανθώδες το πρόβλημα των πολύμηνων, αλλά και πολυετών κάποιες φορές, καθυστερήσεων των πληρωμών απο ασφαλιστικές εταιρείες προς ιατρούς για ιατρικές πράξεις σε ασφαλισμένους τους. Η λεπτομέρεια είναι ότι για να πληρωθούν οι αμοιβές αυτές που προκύπτουν απο τα συμβόλαια και τις αντίστοιχες ιατρικές πράξεις είναι σήμερα προυπόθεση η χορήγηση της ΑΠΥ στο λογιστήριο της Κλινικής η του Νοσοκομείου που έγινε η ιατρική πράξη. Απο εκεί αρχίζει ένας απίθανος χορός προβλημάτων, καθυστερήσεων και αντεγκλήσεων μεταξύ Κλινικών, εταιρειών και ιατρών.

Μετά απο πρόταση της ΝΙΚΙ-ΙΣΑ είναι επείγον να συζητηθεί το θέμα σε κάποιο απο τα επόμενα ΔΣ του ΙΣΑ και απο οτι φαίνεται κάποια λύση θα δοθεί η πρέπει να δοθεί. Έγκυροι ανεξάρτητοι νομικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι το σημερινό σύστημα πάσχει σοβαρά και πιθανόν είναι και παράνομο. Και αυτό για τρείς βασικούς λόγους: ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ & ‘ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ’ …πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons