Αναρτάται για διαβούλευση την Δευτέρα το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων

Από Βασίλη Βενιζέλο - ygeia360.gr


Ολοκληρώθηκε μετά τις 5.30 μ.μ. του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου μαραθώνια σύσκεψη την οποία είχε ο νέος υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτης Κουρουμπλής με στελέχη του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) και στενούς συνεργάτες του. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η επανακατάρτιση του νέου δελτίου τιμών φαρμάκων, το οποίο αναμένεται να αναρτηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου προς δημόσια διαβούλευση στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του ΕΟΦ.

Σημειώνεται ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δεν έχει προχωρήσει στην έκδοση νέας, δικής του υπουργικής απόφασης περί τιμολόγησης των φαρμακευτικών σκευασμάτων και, έτσι, η παρούσα επανακατάρτιση του νέου δελτίου τιμών φαρμάκων στηρίζεται στην τελευταία σχετική υπουργική απόφαση του τέως υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη...
πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons